![]() |
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar merhaba; okulumuzun bilgisayar odası için araştırma yaparken network üzerinden çalışan multipc diye bir ürüne rastladım ve sizle paylaşmak istedim.
Bu ürün sayesinde 1 tane bilgisayar kasasından 30 kişi aynı anda faydalanabiliyormuş. 29 tane bilgisayar kasası alınması gerekmiyormuş. Ve her kullanıcı kendi kullanıcı ismi ile oturum açıp farklı bilgisayar kullanıyormuş gibi oluyormuşmuş. İlk başta inanamadık ama yine de merak edip demoya çağırdık firmayı. Geldiler ve kısa bir süre içerisinde tüm makineleri kurdular. Diğer öğretmen arkadaşlarla birlikte hepimiz farklı makinelere oturup başladık kurcalamaya. Kullandığımız tüm programlar sorunsuz bir şekilde çalıştı. Sonrasını anlatmama gerek yok sanırım. 500 usd kara geçip 180 usdye bu cihazları aldık. Şimdi 1 aydır bu cihazları kullanıyoruz. Elektrik faturamız bile düştü. Bilgisayar odamızdaki fan gürültüsünden de kurtulduk, kasanın yaydığı sıcaklıktan da… Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Çok çok memnun kaldık. Valla bilgisayar kullanan herkese söylüyorum bu ürün bir devrim… Firmanın sitesi: www.multipcsistem.com |
|
|
|||
|
|||
|
Söylediğiniz ürünü inceledim. Çinden getirilen ürünlere benziyor. Biz zaten bu ürünün gerçeğini ve daha gelişmişini kullanıyoruz. Bu ürünün asıl üreticisi Ncomputing ve biz de bu ürünü www.dojop.com.tr 'den 1,5 yıl önce temin ettik ve terminallerimiz sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Kullandığınız yazılımın update'i ile ilgili güvence aldınız mı?
Konu eliza tarafından (06.09.2007 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
direk firma ile iletişime geçebilirsiniz http://www.multipcsistem.com/iletisim.htm
![]()
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
ayrıca dün yazılımlar kendiliğinden update oldu garantili bir ürün... daha ne deyim |
|
|
|||
|
|||
|
Vista desteği hakkında bir garanti veriyorlar mı? Biz kurum olarak bu yıl Vista kullanmaya başlayacağız. Ncomputing distribütörü ile görüştük. Yıl sonunda Vistayı destekleyeceğini öğrendik. Bu arada bir de dojop.com.tr'de yeni bir ürün gördüm. Çok küçük ve mikrofon girişi olan bir modelleri var. Sizde bu destek ne zaman olacak?
|
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar ayrıntılı bilgi için www.dojop.com adresinden incelemenizi tavsiye ederim.
L230 ve X300 çok kullanışlı ürünler. |
|
|
|||
|
|||
|
açıkçası kendi firmamızda vista kullanmaktan vazgeçtik, daha hayatımda bu kadar gereksiz bir işletim sistemi görmedim, zaten bu nedenle microsoft xp satışını devam ettiriyor olmalı
![]() her neyse multipc.nin vista desteğini bilemem ama arkadaşımın çalıştığı şirket dojopun cihazını da denemiş, hp.yi de, dojopun performansını beğenmemişler, HP.nin de fiyatını... Multipc hem kullanım kolaylığı, hem fiyatı hem de fayda itibari ile tercih nedeni olmuş. BU nedenle bizim bilgi işlemdeki arkadaşlarda şimdi demo çalışması yapıyorlar. Sanırım bizde yakın zamanda bu ürünü kullanmaya başlayacağız. |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar anladığım kadarıyla herkez farklı şeylerı savunuyor. ben gerçekten hangisinin daha iyi olduğunu görmek için multipc ve dojop un referanslarına baktım. böylece Türkiye genelinde hangisi daha kaliteli anlamak istedim. yani referanslara bakılınca arada bariz bir fark var.. dojop terminallerini Ülker,koc, arcelik, ciner, İstanbul emniyet müdürlüğü gibi Türkiyenin önde gelen kurumları kullanıyor. yerler kullanıyor. Yani bu referanslar boşa olmasa gerek dıye düşünüyorum. ayrıca bir şey daha öğrendim bu dojop terminalllerini Makedonya Hükümeti Milli eğitim bakanlığı için 180.000 adet almış ve okullara kurmuş. yani bilgisayarsız öğrenci kalmasın mantıgıyla. Yani aradaki kurumsallak farkını iyi anlayın.
|
|
|
|||
|
|||
|
www.multipc.com.tr tamamen yerli mühendislerinin üretimi ayrıca bu firma ncomputingin ilk ithalatcısıymış. referansları da oldukça iyi. yeni labaratuar için 2300sx cihazlarından düşünüyoruz. test ettik oldukça başarılı tavsiye ederim.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
bende eski bir multipc kullanıcısı olarak kesinlikle bu ürünü tavsiye etmiyorum.çoğu zaman bağlantı sorunu yaşıyorsunuz,donmalar,hata mesajlarıda cabası.en önemlisi ürünü alırken bulduğunuz güler yüzü memnun kalmadım iade edicem dediğinizde bulamıyorsunuz.1haftalık bir görüşme sonrası iade edebildim.dojop firması ile görüştük ve ncomputing terminallerini inceledik.demo yaptılar ve deneme için iade garantili olarak satın aldık.öncelikle teknik destek hizmetleri çok iyi.hiçbir sorunuz cevapsız kalmıyor.karşınızda her konuyla ilgili muhattap bulabiliyorsunuz.şuan 9 kullanıcılı bir yapıda L230 terminallerini kullanıyoruz ve şiddetle tavsiye ediyorum. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|